+36-1-431-7285 info@cwh.hu

Rólunk

 

Mára az ISTOBAL a világ legnagyobb autómosó gyártó cégek egyike és nemzetközi piacvezető pozíciót tölt be a gépjárműipari szektorban. A dinamikusan fejlődő vállalatot 1950-ben alapították, amely mára 10 országban rendelkezik leányvállalattal, 75 országban kizárólagos forgalmazókkal és több mint 800 alkalmazottal világszerte. A Carwash Hungary emellett olyan nemzetközi cégek hazai képviselője is, mint a tisztítóberendezéseket gyártó olasz IPC, a német vegyszergyártó Dr.Stöcker, a svéd vegyszergyártó Blue&Green és a holland szekcionált ipari és garázskapu gyártó Alpha Deuren.

Fő tevékenységi körünk a privát önkiszolgáló és üzemanyagtöltő állomásoknál üzemelő autómosó berendezések, víz visszaforgatók forgalmazása, telepítése, szervizelése és tisztító illetve autóápoló vegyszerekkel történő ellátása. Továbbá a tisztítás-technológia, az autómosóktól a hideg- és meleg vizes magasnyomású berendezéseken át az ipari por- és folyadékszívókig.

Mi élményt nyújtunk az autómosáshoz!

Reméljük, felkeltettük érdeklődését, és rövidesen Önt is elégedett megrendelőink között üdvözölhetjük. A folyamatos fejlesztéseink révén minden szakmai, technológiai és technikai háttérrel rendelkezünk, ami a profi kiszolgáláshoz nélkülözhetetlen.

Tekintse át weboldalunkat, és lépjen kapcsolatba velünk, hogy kidolgozhassuk Önnek a legjobb megoldást.

<div class="gyartoink_cim"><h1>Gyártóink</h1></div><div class="gyartoink"><a href="https://www.istobal.com" target="_blank"><img src="http://carwashhungary.hu/site2018/wp-content/uploads/2017/11/gyartok_1.png"></a></div><div class="gyartoink"><a href="https://www.dr-stoecker.de/" target="_blank"><img src="http://carwashhungary.hu/site2018/wp-content/uploads/2017/11/gyartok_2.png"></a></div><div class="gyartoink"><a href="http://www.portotecnica.com/" target="_blank"><img src="http://carwashhungary.hu/site2018/wp-content/uploads/2017/11/gyartok_3.png"></a></div><div class="gyartoink"><a href="http://www.alpha-deuren.nl/" target="_blank"><img src="http://carwashhungary.hu/site2018/wp-content/uploads/2017/11/gyartok_4.png"></a></div><div class="gyartoink"><a href="https://blueandgreen.se/en/" target="_blank"><img src="http://carwashhungary.hu/site2018/wp-content/uploads/2017/11/gyartok_5.png"></a></div>