+36-1-431-7285 info@cwh.hu

Mi ez és hogyan működik?

Az iDogWash egy önkiszolgáló kutyamosó berendezés, ahol a nap 24 órájában időpontfoglalás ill. egyéb külső segítség nélkül megfürdethetők a kedvencek.

A kényelmesebb felhasználás érdekében a gép adagol bio sampont, kondicionálót és kullancs és bolha taszító sampont is. Nincs szükség törölközőre sem, hiszen az iDogWash kutyamosókban beépített szárító is van, továbbá az iDogWash házikók télen is fűtöttek, így éppúgy kényeztethetők a  kedvencek, mint otthon, és közben a fürdőszoba is tiszta marad.

Az iDogWash kutyamosó mellett kínálatunkban elérhetők az iDogWash házikók is, mellyel bárhol (közművekkel ellátott helyen) lehetőség van kutyamosó állomást elindítani, telepíteni.

Az önkiszolgáló iDogWash kutyamosó-állomások a benzinkutak, a kisállat-kereskedések, állatorvosi rendelők, autómosók és sok más egyéb üzlet ideális kiegészítői lehetnek.

Kutyamosó nélküli megyeszékhelyek 2020 elején: Budapest több kerülete, Kecskemét, Békéscsaba, Nyíregyháza, Eger, Szolnok, Salgótarján, Szekszárd, Kaposvár, Székesfehérvár, stb és természetesen több nagyváros is.

Legyen az Ön településén is önkiszolgáló kutyamosó Bővítse szolgáltatási körét, tegyen szert extra bevételre!

Érdeklődés esetén kérjük keressen bennünket a megszokott elérhetőségeken.