+36-1-431-7285 info@cwh.hu

Alpha Deuren

A cégünk már a kezdetek óta foglalkozik, kapukkal, kaputechnikával. Az eltelt időszak alatt szerzett szakmai tapasztalatok a gyártóknál rendszeres szakmai továbbképzések adnak alapot a jól felkészült szakember gárdánknak, hogy a megrendelőkkel folytatott párbeszéd folyamán az ügyfelek igényeinek, elképzeléseinek, megvalósításában a legjobb, legoptimálisabb javaslatokkal segítsék a döntéseiket.

A legmagasabb minőségi, megbízhatósági igények kielégítése volt, és jelenleg is ez cégünk alapvető célkitűzése. A célkitűzések figyelembevételével választottuk, és választjuk ki a beszállító partnereinket.

Fő partnerünk a holland ALPHA DEUREN INTERNATIONAL, akiknek a Carwash Hungary Kft. a kizárólagos hazai forgalmazója. A cégünk üzletpolitikájának az étékesítésen felül alapvető feladatát képezi a műszaki háttér, (szakszerű szerelés, karbantartás alkatrész biztosítás) amelyre rendelkezünk megfelelő szakemberekkel, országos hálózattal.

Forgalmazott termékek: Szekcionált Garázs, és Ipari kapuk, Harmonika kapuk, Redőnykapuk, hang és tűz-gátló kivitelben, Redőnyrácsok, PVC gyorskapuk, Dokkoló egységek, Kapu- autómatikák.

A megrendelők extra igényeit a gyártók egyedi gyártásban kielégítik.

Főbb referencia munkáink

Tetra Pack,  Hungaroring (87db),  Elektrolux,  SCI,  ELKOTEQ,  ENSTO,  ENGLO, Lágermax, IKEA, Tesco, Grundfos,  FLORA Hungaria, stb., Olajtársaságok (MOL, ESSO, SHELL, AGIP OMV)

Márkakereskedések, szervizek (VW, Audi, Opel, Suzuki, Mazda, Saab, Renault, Skoda,)

Közlekedési vállalatok (VOLÁN társaságok, Közlekedési Felügyelet, Waberer’s) stb.

A MI AJTÓNK MINDIG NYITVA ÁLL! – Minőség minden apró részletben!

Az Alpha Doors International megnyitja a lehetőségek tárházát a szekcionált kapuk világában. Az Alpha által gyártott kapuk, különböznek az összes piacon lévőtől – tervezés, működés, aprólékosság és sokoldalúság terén. Az Alpha Deuren már 1995 óta biztosít megbízható megoldásokat, az ipari kapuk és a garázs kapuk terén.

A nagy választéknak köszönhetően az  összes piaci igényre van megoldás,

Az Alpha-nál nem az ajtók, hanem a megoldások szempontjából gondolkodunk. A különleges igények és kívánságok a tervezési és gyártási folyamat élvonalában vannak, ami minőségük és egyéniségük jellemzi az ajtókat, egészen a legkisebb részletig. Ezek a piacok igényei, amelyek minden ágazatban és épületben megtalálhatók. Valójában, bárhová is megy, valószínűleg Alpha ajtót lát.

Az elérhető legkorszerűbb tervezés és gyártási technológia segítségével az ALU szekcionált kapu termékcsalád majdnem teljesen átlátszó határkánt szolgál az épület belseje és a külvilág között. Ideális megoldás a maximális természetes megvilágítás és a kitűnő átláthatóság elérésére. Az ALU kapuk erőteljes szerkezetűek, jól méretezettek és stílusos megjelenéssel bírnak. A kapuelemek és a merevítések alumínium profilokból vannak kialakítva. Az ALU szekcionált kapuk méretre szabottan készülnek, a nyílásba való tökéletes illeszkedés érdekében. Mindezen a jellemzők együttesen teszik az ALU szekcionált kaput jó minőségű, hosszú élettartamú termékké, amely nemcsak az épület külső megjelenését javítja, hanem energiatakarékos és alacsony karbantartási költségű megoldást is nyújt. A kapuk könnyen integrálhatóak a modern építészeti tervekbe és megfelelnek a legújabb előírásoknak mind a biztonság, mind a könnyű kezelhetőség terén. Az ALU szekcionált kapuk kézi és elektromos vezérléssel is rendelhetők, valamint elérhetők zárt és teljesen átlátszó alsó panellel is.

Termékek:

1. 40 MM

  • ISO 40:
  • ALU 40:
  • PANORAMA DOOR 40

2. 60 MM
3. HELIX
4. GARAGE