+36-1-431-7285 info@cwh.hu

Vízkezelő berendezések

A minőségi autómosás kulcsa a víz. Tény, hogyha nem megfelelő minőségű vizet használnak a gépjármű mosásához, foltok jelennek meg a gépjármű fényezésén a mosási-szárítási fázist követően, ezáltal a kívánt minőség elmarad. Az ISTOBAL a világon bárhol és bármilyen körülmény között biztosítja a minőségi mosáshoz szükséges feltételeket.

A kifejezetten erre a célra kifejlesztett fordított ozmózis elven működő rendszere és egyéb vízkezelő rendszerek integrálásával garantálják az öblítési fázis során felhasznált víz kiváló minőségét. Ez a vízkezelő technológia maximálja a mosóberendezések teljesítményét.

 Bios

Járműmosáshoz használt biológiai vízkezelő egység, amelynek újrahasznosított víz szűrési kapacitása 6000 liter / óra. A biológiai folyamat kiszűri a szerves anyagokat (mely főként mosószerekből, viaszokból, olajokból és szénhidrogénekből származik), és így csökkenti a vízszennyeződést. Továbbá, a flokkuláló szer használatával a részecskék mérete megnő, így a szennyeződéseket könnyebben meg lehet szűrni

Zeolis

A ZEOLIS ereje a zeolitok felhasználásából ered, egy új, vulkanikus származású szűrő anyag, mely rendkívül porózus és a sűrűsége a vízzel megegyező. Ez egy forradalmi anyag, amely alapos szűrésre alkalmas: a víz teljesen szabályosan folyik át az egységen, a zeolit teljes szűrő felületét kihasználva. Egy további előnye a zeolit használatának, hogy az elért gyors szűrés az egységek méretének jelentős csökkentését teszi lehetővé, maximális teljesítményt nyújtva minimális helyen.

ACUABOX – Mobil újrahasznosító rendszer

A konténer úgy lett tervezve, hogy magába foglalhassa a főbb újrahasznosítás és szennyvízkezelés állomásokat (W 2,4 m x L 6 m x H 2,8 m) civil munka végzését elkerülve a mosó létesítményben. Az egység maximum 5 m3/h vízfelhasználású létesítmények kiszolgálására lett tervezve, melyek újra szeretnék használni a berendezések által használt vizet.

A beépített állomások:

 • Ülepítés és homogenizálás
 • Szénhidrogén szétválasztása (<5ppm olaj teljesítmény)
 • Fizikai újrahasznosító
 • Fertőtlenítés
 • Újrahasznosított víz tárolása
Alacsony szűrési sebességű sótalanító

 • Kompakt szerelvény
 • Időtálló membránok (megfelelő karbantartással)
 • Kiváló választék az előkezelési lehetőségek közül, amelyek képesek kezelni a rossz minőségű vizet
 • A sótalanított víz opcionális utókezeléses, fertőtlenítése

Közepes szűrési sebességű sótalanító

Egy kifogástalan végeredmény eléréséhez, amely nem hagy foltot, az utolsó öblítés során használt víz minőségétől függ. Az eredmény akkor lesz megfelelő, ha az oldott szilárdanyag-tartalom kevesebb, mint 100 ppm * (mg / liter). De nem minden típusú víz képes természetes módon elérni ezeket a minőségi szinteket. Ezért szükség van az Istobal sótalanító egységeire. Ez egy teljes megoldást biztosít, amely képes a vízben oldott szilárd anyagok mennyiségének 10-70 ppm (mg / liter) szintre történő csökkentésére.

Minimális helyszükségletének köszönhetően, egy kis vezérlőhelyiségben, vagy kívülre egy szekrény által védett helyen tökéletesen elfér.

Szénhidrogén szétválasztó

A szétválasztóinkat úgy terveztük meg, hogy megtartsák a mosási folyamat során keletkező szénhidrogéneket, valamint az esővizet és a felszíni lefolyást, és így elérjék a <5mg / l koncentrációt.

Fertőtlenítőszer adagoló rendszer

Számos különböző típusú víz használható a járműmosó berendezésekben (hálózati, kútvíz, újrahasznosított, sótalanított).

A különféle típusú vizek szükség esetén fertőtlenítési eljárást igényelhetnek a tartályokban, még mielőtt felhasználnánk, hiszen ha nincs megfelelően fertőtlenítve különböző gombák és baktériumok növekednek a tárolt vízben.

Ez a rendszer folyamatos mérési és adagolási funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy mindig a megfelelő mennyiségű fertőtlenítőszert adja a vízhez.

Lágyítók

 • Üvegszállal erősített poliészter palack
 • Regeneráló oldat tartály polietilénből
 • A programozás azonnali vagy késleltetett regenerálásra

Klór tartalom mérő egység

 • A klór alapú fertőtlenítőszer adagolására szolgáló panel
 • Adagolás az egységen áthaladó víz áramlásának arányában adagolva
 • Állítható impulzus szivattyú a termék adagolásához szükség szerint
 • Egyszerűbb használat és karbantartás