+36-1-431-7285 info@cwh.hu

Rólunk

 

Mára az ISTOBAL a világ legnagyobb autómosó gyártó cégek egyike és nemzetközi piacvezető pozíciót tölt be a gépjárműipari szektorban. A dinamikusan fejlődő vállalatot 1950-ben alapították, amely mára 10 országban rendelkezik leányvállalattal, 75 országban kizárólagos forgalmazókkal és több mint 800 alkalmazottal világszerte. A Carwash Hungary emellett olyan nemzetközi cégek hazai képviselője is, mint a tisztítóberendezéseket gyártó olasz IPC, a német vegyszergyártó Dr.Stöcker, a svéd vegyszergyártó Blue&Green és a holland szekcionált ipari és garázskapu gyártó Alpha Deuren.

Fő tevékenységi körünk a privát önkiszolgáló és üzemanyagtöltő állomásoknál üzemelő autómosó berendezések, víz visszaforgatók forgalmazása, telepítése, szervizelése és tisztító illetve autóápoló vegyszerekkel történő ellátása. Továbbá a tisztítás-technológia, az autómosóktól a hideg- és meleg vizes magasnyomású berendezéseken át az ipari por- és folyadékszívókig.

Mi élményt nyújtunk az autómosáshoz!

Reméljük, felkeltettük érdeklődését, és rövidesen Önt is elégedett megrendelőink között üdvözölhetjük. A folyamatos fejlesztéseink révén minden szakmai, technológiai és technikai háttérrel rendelkezünk, ami a profi kiszolgáláshoz nélkülözhetetlen.

Tekintse át weboldalunkat, és lépjen kapcsolatba velünk, hogy kidolgozhassuk Önnek a legjobb megoldást.

Gyártóink