+36-1-431-7285 info@cwh.hu

Az M’WASH4 autómosó az Istobal azon folyamatos erőfeszítéseinek eredménye, hogy egy hatékonyabb, összekapcsoltabb és intuitívabb technológia révén átalakítsa az autómosó üzletágat. A fejlesztés elérte, hogy hozzáadott értéket biztosít az ügyfeleinek és felhasználóinak egyaránt.  Az ISTOBAL M’WASH4 a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelel és tökéletes bizonyítéka annak, hogy a technológia és az érzelmek összekapcsolhatók.

Az új kefés autómosó összekapcsolja a technológiát a modern és időtlen dizájnnal, a letisztult vonalakkal, a prémium anyagokkal, és a magas teljesítménnyel. Ebben a kategóriában a maximális teljesítménnyel a legjobb hatékonyság és egy forradalmian új szárítórendszer kapcsolódik, amely kényelmesebb, szórakoztatóbb és biztonságosabb felhasználói élményt nyújt. 

Az Istobal a fejlesztésnél az elérhető legjobb technológiát használta fel mert kapcsolódni kívánt ügyfeleink vállalkozásának jövedelmezőségéhez, a napi munkában dolgozók biztonságához és természetesen a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünkhöz.

Kérjen ajánlatot!