+36-1-431-7285 info@cwh.hu

A spanyol multinacionális vállalat immár tizenhárom nemzetközi leányvállalattal rendelkezik szerte a világon.

Az ISTOBAL ÚJ LEÁNYVÁLLALATOT NYIT MAGYARORSZÁGON, NEMZETKÖZI JELENLÉTÉNEK ERŐSÍTÉSÉRE

  • A vezető járműmosó és -ápoló megoldások csoportja megvásárolta a Carwash Hungary Kft-t, hogy felgyorsítsa növekedését Kelet-Európában.
  • Az ISTOBAL új üzleti modelljét a kulcsfontosságú piacokon történő közvetlen értékesítés iránti nagyobb elkötelezettségre összpontosítja.
  • Ez a nyitás összesen 30 fővel, magas színvonalú berendezésekkel és szolgáltatásokkal válaszol egy kulcsfontosságú piac igényeire.

Valencia (2024-06-20) – Új leányvállalatot nyitott Magyarországon a spanyol ISTOBAL, az autómosó és autóápolási megoldások piacvezető vállalata. Ezzel a nyitással az ISTOBAL folytatja elkötelezettségét, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljon, a spanyol csoport különböző kulcsfontosságú régióiban lévő ügyfelek igényeihez szabva.

Ez az akvizíció az ISTOBAL által Európában tervezett stratégiai növekedési terv része. Miután 2023 végén Franciaországban és Lengyelországban is megnyitotta irodáit, így mára összesen 13 leányvállalat működik világszerte. Ez egy további lépés az ISTOBAL-csoport stratégiájában, amely továbbra is a közvetlen értékesítésre fókuszál azzal a céllal, hogy azokban az országokban, ahol jelen van, növelje forgalmát, új piacokat nyisson és megszilárdítsa nemzetközi vezető szerepét.

Ennek érdekében a cég megvásárolta korábbi helyi forgalmazóját, a Carwash Hungary-t, amely egy neves budapesti járműmosókkal foglalkozó cég. Az új magyar fővárosi nyitással a csoport immáron összesen tizenhárom leányvállalattal rendelkezik világszerte, ezzel teljesítve stratégiai tervét, hogy felgyorsítja a növekedését Kelet-Európában. Ez a bővítés megerősíti az ISTOBAL azon elkötelezettségét, hogy innovatív megoldásait egyre több kulcsfontosságú piacra vigye el.

„Nagyon örülünk a Carwash Hungary megvásárlásának, ami bizonyítja rendíthetetlen elkötelezettségünket a magyar ügyfeleink kiszolgálása iránt, a kiválóságra összpontosítva” – mondta Antonio Martinez a vállalat vezérigazgatója. Majd hozzátette, hogy „ez a lépés rávilágít arra az eltökéltségünkre, hogy alkalmazkodni tudjunk a változó piac változó igényeihez, miközben megerősítjük pozíciónkat egy olyan régióban, amely tele van lehetőségekkel.”

A Carwash Hungary több mint 30 éve meghatározó szereplővé vált a magyarországi autómosó piacon. Az ISTOBAL kizárólagos forgalmazójaként az országban, 1995 óta a Carwash Hungary kiváló partneri kapcsolatot épített ki a valenciai céggel. A közel 30 éves közös munka lehetővé tette számukra, hogy kiváló minőségű, innovatív és hatékony autómosási megoldásokat kínáljanak, megerősítve elkötelezettségüket kulcsfontosságú ügyfeleikkel, például a MOL-csoporttal, amely vezető olaj- és gázipari vállalat a régióban.

Egy nagyszerű csapat, a működési hatékonyság kulcsa

A vállalat összesen 30 főt foglalkoztat majd Magyarországon, akik átlagosan több mint 10 éves ágazati tapasztalattal rendelkeznek, amely biztosítja a hatékony működést és a magas színvonalú ellátást minden működési területen.

A leányvállalat élén Szőnyi Csaba, a magyar piacot mélyrehatóan ismerő, az autómosó és autóápolási szektorban szerzett nagy tapasztalattal rendelkező iparági szakember áll, aki többek között a Carwash Hungary általános és értékesítési igazgatójaként is betölti szerepkörét.

Szőnyi Csaba elmondta: „A magyar piacon több mint 25 éve vezetők vagyunk az innovatív járműmosó megoldások terén együtt az ISTOBAL-lal, bizonyítva, hogy képesek vagyunk előre látni egy rendkívül igényes piac szükségleteit. Nagyon izgatottak vagyunk a projekt miatt, mert szeretnénk hazánk kulcsfontosságú ágazatainak igényeit kielégíteni, mint például az olajtársaságok, valamint a tömegközlekedési és fuvarozó vállalatok, továbbá a növekvő magán szektor területén” – tette hozzá. „Magyarország egy olyan ország, amely nagy potenciállal rendelkezik az autómosó szektorban és elkötelezettségünk, valamint a kiválóság és a minőség normái lehetővé teszik számunkra, hogy megfeleljünk a kihívásoknak és céloknak.”

Az új leányvállalat speciális csapatokkal rendelkezik majd, köztük értékesítési csapattal és műszaki szervizrendszerrel, amely biztosítja a teljes lefedettséget az egész országban. Ez a struktúra hatékony, személyre szabott szolgáltatást garantál az ügyfelek számára az egész országban.

ISTOBAL, vezető szerepet tölt be az autómosó és autóápolási szektorban

Az ISTOBAL egy spanyol vállalat, székhelye Spanyolországban, Valenciában található. Vezető szerepet tölt be az autómosó és autóápolási megoldások tervezésében, gyártásában és marketingjében. 1950 óta a vállalat, a kiváló járműápolás érdekében olyan innovatív termékekkel látja el a szektort, amelyek garantálják a kiváló felhasználói élményt.

A csoport több mint 80 országba exportálja termékeit, kiterjedt forgalmazói hálózattal együttműködve szerte a világon. Tizenhárom leányvállalatával és négy gyártóüzemével Európában, Amerikában és Ázsiában az ISTOBAL jelenleg az autómosó megoldások második legnagyobb gyártója Európában és a negyedik legnagyobb a világon. Jelenleg termelésének 70%-a nemzetközi értékesítésnek felel meg.