+36-1-431-7285 info@cwh.hu

Együttműködés az iDogWash Önkiszolgáló kutyamosó gyártójával

Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, hogy együttműködési megállapodást kötöttünk az iDogWash önkiszolgáló kutyamosó berendezést és állomást gyártó vállalkozással a T2You Group Kft-vel, így 2020-tól a Carwash Hungary Kft termékei között megjelennek ezek a termékek is.

Az elmúlt évek során a négykerekű kedvencek könnyű, hatékony gyorsmosása mellett, egyre nagyobb igény mutatkozik már Magyarországon is, a négylábú kedvencek hasonlóan egyszerű gyors tisztítására is, melyet egyre kevésbé szeretünk a saját magunk által használt fürdőszobában megtenni.

Magyarországon jelenleg 2.000.000 körüli a kutyák száma, és csak 16 -18 kutyamosó működik az országban, sok vidéki nagyvárosban, megyeszékhelyen még nem is érhető el ez a szolgáltatás, így azt gondoljuk, hogy egy jó lehetőség erre a piacra lépni most.

Az iDogWash által kínált megoldások, akár a standard kutyamosói, állomásai révén, akár egyedileg személyre szabott igényekre gyártott mosókkal, azt gondoljuk a kutyamosó szolgáltatás kiváló kiegészítése lehet a meglévő, vagy új önkiszolgáló autómosóknak is.

Érdeklődés esetén kérjük keressen bennünket a megszokott elérhetőségeken.