+36-1-431-7285 info@cwh.hu

A Carwash Hungary Kft. munkatársai közül néhányan kint jártak Spanyolországban az ISTOBAL nemzetközi vállalatcsoportnál, akiknek immáron 1995 óta hivatalos képviselői vagyunk Magyarországon. Kollégáink egy hetet töltöttek el egy műszaki továbbképzésen, aminek köszönhetően még jobban megismerkedhettek a legújabb technológiákkal és újításokkal.

Szakképzett kollégáink várják minden autómosóra vágyó érdeklődését!

A gyárlátogatás keretében megismerhettük a fejlesztő központot és gyárat, ahol nap mint nap nemzetközi jelentőségű innovációs projektek zajlanak.

Szerviztechnikusaink a gyakorlatban is kipróbálhatták az Istobal legújabb fejlesztésű, új generációs kefés portálmosóját az M’NEX32-es modellt. Az M’NEX32 egy sokkal hatékonyabb mosási minőséget biztosít a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, illetve olyan alap és opcionális tulajdonságokkal rendelkezik, melyek még gazdaságosabbá teszik autómosóját. Keresse termékeink között az M’NEX32-es modellt bővebb információért.

Családi autómosás? Az ISTOBAL még a legkisebbekre is gondolt a kifejezetten gyermekeknek készült magasnyomású pisztolyával.