+36-1-431-7285 info@cwh.hu

TRACER - Az első érintés nélküli Európai mosó, amely az Amerikai filozófián alapuló magasnyomású kefék nélküli mosási technológiát alkalmazza.

Tracer OH1 a mosópályát határoló tartószerkezet tetejére erősített mosó modul, melyből egy fordított „L” alakú kar ágazik le. A karban elhelyezett csőrendszeren keresztül történik a magasnyomású víz és a vegyszerek adagolása. Az egyedi kialakításnak köszönhetően bármilyen típusú jármű könnyedén és teljes biztonsággal lemosható.

Tracer OH1 három frekvenciaváltó segítségével hangolja össze a mosóegység tengelyirányú, oldalirányú és forgó mozgást. A vezérlést egy fejlett szoftver támogatja, aminek segítségével nemcsak egy hatékony, gyorsmosás érhető el, hanem jelentős megtakarítást eredményez már érintésmentes mosási technológiákkal szemben.

Tracer OH1 felszereltsége számos opcióval bővíthető köztük többféle wax, habadagolási lehetőséggel vagy modulba épített szárítóegységgel, stb…

VÍZ ELLÁTÁS
3 szivattyú biztosítja a 126 literes vízszállítási teljesítményt 70 bar nyomáson. Nyomásfokozó szivattyúval ellátott rozsdamentes acél VENTURI befecskendező rendszerrel.

BEÉPÍTETT SZÁRÍTÓ
A három 7,5 kW-os beépített szárító turbina az egyik garanciája a kiváló minőségű, gyors mosásoknak.

TECHNOLÓGIA
Egy, a karra szerelt 360º-os elektronikus jeladó méri fel a jármű helyzetét, aminek segítségével bármilyen jármű típushoz tud alkalmazkodni. Ezeknek a precíziós mozgásoknak köszönhető a minimális víz és vegyszerfelhasználás.

SZÁRÍTÓ
A mosó beépített biztonsági rendszerrel működik, mely érzékeli a különböző akadályokat, mint pl. a visszapillantó tükrök vagy vonóhorgok. Az akadály észlelésekor a rendszer eltárolja (memorizálja) az akadály pontos pozícióját, hogy a későbbiekben elkerülje azt.

Videó