+36-1-431-7285 info@cwh.hu

A Carwash Hungary kint járt Stuttgartban a UNITI Expo kiállításon, amely Európában a legnagyobb benzinkúttechnikai és autómosó iparágak bemutatója. A három napos rendezvényt két évente rendezik meg, ahol a szektorban működő cégeknek lehetőségük van bemutatni a legújabb termékeiket, technológiai fejlesztéseiket.Továbbá kiemelkedő lehetőséget kínál a kiállítóknak és a látogatóknak az ügyfelekkel és szakemberekkel való üzleti kapcsolatok kiépítésére és megerősítésére.

Cégünk fő partnere a spanyol ISTOBAL, a világ egyik vezető járműmosó gyártója folyamatosan fejleszti és bővíti termékeit, melyeket most lehetőség volt megtekinteni és kipróbálni a kiállításon. Nagy hangsúlyt fektetnek a felhasználói élmény növelésére, a gépek hatékonyságának növelésére és  környezettudatosabbá tételére, melynek eredménye a berendezések csökkentett energiahasználata, napelemmel való kompatibilitása illetve csúcsminőségű vízkezelési technológia.

A UNITI Expo-n mutatta be az ISTOBAL a legújabb típusú kefés portálmosóján (M,NEX 32) prezentálva a „Smartdrive” rendszert, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy alap mosási programot, kiegészítsenek különböző szükségelteik, igényeik szerint (pl. bároldó, magasfényű viasz, vízlepergető wax). A rendszer a fizető terminállal van összekötve, ahol az ügyfelek önállóan ki tudják választani használni kívánt programot, és extrákkal bővíteni. Továbbá az mosni kívánók eldönthetik, hogy kívülről vagy belülről élvezik a mosási élményt, a számos biztonsági fejlesztésnek köszönhetően.

A jövőben számos technológiai fejlesztés várható, melyben partnerünk, az ISTOBAL piacvezető szerepet tölt be. Főként a termékek automatizációjára, hatékonyabb mosásai eredmény elérésére és könnyebb kezelhetőségére fognak fókuszálni a jövőben. Kövesse híreinket a weboldalunkon, ahol mindig naprakész információkat talál az autómosás világáról!